Inclusive tech, (how) is that possible?

18/02/2021
Tonight I had the privilege to speak ChangeX about “Inclusive Tech, (how is that possible). The talk was in dutch but my slides are in english so everyone can view them.

Volgens The Institute For the Future gaan we een tijdperk tegemoet van Human-Machine Partnership, een tijd waar in mens en AI steeds meer gaan samenwerken. Ook zien ze, naast traditionele organisaties, een alternatief opkomen waarin we in communities gaan werken powered by algoritmes.
AI maar ook VR/AR gaan dus een steeds belangrijkere rol spelen. Daarom ben ik mij actief aan het oriënteren op o.a. AI ethics en GenderFreeTech en ben ik actief lid van Women In Voice en Women in AI met als doel een beter beeld te krijgen hoe we kunnen zorgen dat de technologie de we nu creëren en onze toekomst mede bepaalden een wereld creëren die inclusief en goed is voor iedereen.  Ik neem jullie vandaag mee in mijn journey en learnings.